Inschrijfformulier
Evenement : Haarlerbergtrail  Haarle gem hellendoorn  11-11-2017

Algemene informatie

 

ZATERDAG 11 NOVEMBER 2017

Op de zaterdag voorafgaand aan de Haarlerbergloop (zondag de 12e) organiseert de Stichting Jeugdraad Haarle voor de tweede keer de Haarlerbergtrail.

De trail wordt mede mogelijk gemaakt door Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Stichting Huis Bergh en vele Haarlese vrijwilligers.

Een trail van 30 km over de drie hoogste bergen van de Sallandse Heuvelrug: de Haarlerberg, de Sprengenberg en de Holterberg. 

Smalle trialpaden, prachtige vergezichten, pittige beklimmingen, afdalingen en mul zand staan u te wachten. Uiteraard wordt u op de 2 posten onderweg en bij de finish voorzien van eten en drinken!

De  start vindt plaats om 12.00 uur en de kosten bedragen € 17,50 per deelnemer. 

Voorinschrijven kan tot en met vrijdag 10 november 2017, 18:00uur of als het maximum van 200 deelnemers is bereikt (Na) inschrijven op de dag zelf is NIET mogelijk.

Voor informatie:  www.haarlerbergloop.nl

Indien er, om welke reden dan ook, niet geïncasseerd kan worden, dan wordt er bij de deelnemer achteraf € 2,00 extra in rekening gebracht. Indien direct na deelname van de Haarlerbergloop het startnummer (met chip) niet wordt ingeleverd, wordt er per zoekgeraakt startnummer € 2,50 achteraf bij de deelnemer in rekening gebracht. Deelname is voor eigen risico!

Ingeschreven deelnemers per onderdeel
30 km 27

Kies een onderdeel