Inschrijfformulier
Evenement : Multimate Sukerbiet Trailrun  Lemelerveld  04-02-2018

Algemene informatie

Multimate Sukerbiet Trailrun

Zondag 4 februari 2018

Met dit jaar twee afstanden: 11 km en 25 km

25 km heeft 350 hoogtemeters en de 11 km afstand 155 hoogtemeters!

Beide afstanden gaan slechts 1 km over verharde wegen

 

 

De Multimate Sukerbiet Trailrun; ga de uitdaging aan voor de goede doelen!

Ben jij ook op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt en continu de focus op snellere tijden? Doe dan mee met de Multimate Sukerbiet Trailrun en ervaar de natuur op de Lemelerberg. Op zondag 4 februari 2018 organiseert Team Sukerbiet voor de 5e keer de trailrun onder de naam Multimate Sukerbiet Trailrun met dit jaar wederom 2 afstanden: 11km en 25km. Beide routes zijn uitgezet in 1 van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met de Lemelerberg en Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse landschap uitsteekt, biedt dit een uniek parcours met sportieve hoogteverschillen en mooie vergezichten. De 25 km heeft 350 hoogtemeters en de 11 km afstand 155 hoogtemeters! Beide afstanden gaan slechts 1km over verharde wegen.

Voor de meeste deelnemers van onze trailrun is tijd en klassering van ondergeschikt belang. Het is juist de belevenis, het lopen in deze prachtige natuur zonder enige druk van buitenaf en het jezelf uitdagen om iets nieuws te ervaren.  Als jou dit alles aanspreekt, schrijf je dan in voor deze prachtige trialrun. 

 

De ultieme sportieve uitdaging gekoppeld aan het ondersteunen van goede doelen! 

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2018 komt ten goede aan de Stichting ALS, KWF Kankerbestrijding en lokale doelen. Als Team Sukerbiet zijn we blij dat we Multimate Lemelerveld als sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken. Als tegenprestatie voor het gebruik mogen maken van het natuurgebied adopteert Team Sukerbiet enkele schapen van Landschap Overijssel en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde.

 

  • Startlocatie: Streekrestaurant De Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, Dalmsholte. 
  • Starttijd 11km en 25km: 12.30 uur. 
  • Het inschrijfgeld: € 17,50, maar we nodigen je van harte uit om een (kleine) extra donatie te doen, om op die manier onze goede doelen extra te steunen! 
  • Voorinschrijven: kan tot 3 februari 2018 (18:00u), of totdat het maximale aantal deelnemers van 350 is bereikt. 
  • Meer informatie op www.teamsukerbiet.nl
Ingeschreven deelnemers per onderdeel
11 km 87
25 km 147

Kies een onderdeel