Inschrijfformulier
Evenement : Multimate Sukerbiet Trailrun  Lemelerveld  10-02-2019

Algemene informatie

Multimate Sukerbiet Trailrun

Zondag 10 februari 2019

11 Km en 25 Km

25 Km heeft 350 hoogtemeters en de 11 Km afstand 155 hoogtemeters!

Beide afstanden gaan slechts 1 Km over verharde wegen

De Multimate Sukerbiet Trailrun; Ga de uitdaging aan voor het goede doel !

Ben jij ook op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt en continu de focus op snellere tijden? Doe dan mee met de Multimate Sukerbiet Trailrun en ervaar de natuur op de Lemelerberg. Op zondag 10 februari 2019 organiseert Team Sukerbiet voor de 6e keer de trailrun onder de naam Multimate Sukerbiet Trailrun met dit jaar wederom 2 afstanden: 11 Km en 25 Km. Beide routes zijn uitgezet in 1 van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met de Lemelerberg en Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse landschap uitsteekt, biedt dit een uniek parcours met sportieve hoogteverschillen en mooie vergezichten. De 25 Km heeft 350 hoogtemeters en de 11 Km afstand 155 hoogtemeters! Beide afstanden gaan slechts 1 km over verharde wegen.

Voor de meeste deelnemers van onze trailrun is tijd en klassering van ondergeschikt belang. Het is juist de belevenis, het lopen in deze prachtige natuur zonder enige druk van buitenaf en jezelf uitdagen om iets nieuws te ervaren. Als jou dit aanspreekt, schrijf je dan in voor deze prachtige trialrun.

De ultieme sportieve uitdaging gekoppeld aan het ondersteunen van goede doelen! 

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2019 komt volledig ten goede aan Alpe d'HuZes/KWF-fonds.
Als Team Sukerbiet zijn we blij dat we Multimate Lemelerveld als sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken. Als tegenprestatie voor het gebruik van het natuurgebied adopteert Team Sukerbiet enkele schapen van Landschap Overijssel en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde. 

  • Datum: 10 februari 2019
  • Starttijd 11 Km en 25 Km: 12.30 uur. 
  • Startlocatie: Streekrestaurant De Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, Dalmsholte. 
  • Inschrijfgeld: € 17,50, maar we nodigen je van harte uit om een (kleine) extra donatie te doen, om op die manier onze goede doelen extra te steunen! 
  • Voorinschrijven: kan tot 9 februari 2019 (18:00u), of totdat het maximale aantal deelnemers van 350 is bereikt. 
  • Meer informatie op www.teamsukerbiet.nl
Ingeschreven deelnemers per onderdeel
11 km 98
25 km 153

Kies een onderdeel