Inschrijfformulier
Evenement : Lef loop  Heino  17-03-2019

Algemene informatie

Team Lef

Lef-loop!

Na een super LEF loop vorig jaar mei, gaat de LEF loop dit jaar weer georganiseerd worden. Team Lef uit Raalte is de drijvende kracht achter deze mooie crossloop. Team Lef is vooral bekend van het lopen van de Roparun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam waar zij al jaren aan mee doen om geld in te zamelen voor de zorg voor mensen die te maken hebben met kanker. 
 
Sinds een aantal jaren is naast team Lef ook Stichting Lef in het leven geroepen, die deze zelfde zorg op lokaal niveau mogelijk wil maken. De opbrengst van deze Lef loop zal dan ook gaan naar deze mooie goede doelen.
 
Kijk voor meer informatie over de stichting op www.stichtinglefraalte.nl
Ben je benieuwd welke mooie activiteiten team Lef nog meer organiseert? Volg dan team Lef op Facebook!
 
Zondag 17 maart zal om 10 uur ’s ochtends het startschot klinken voor de 5km loop en om 10.45 zal de 10km van start gaan. De route zal bijna volledig onverhard zijn door de prachtige bossen rondom Omni Mobilae aan de Berkendijk in Heino. De lopers zullen op enthousiaste wijze worden aangekondigd door de top speaker Henk Borgmeijer, hij weet altijd veel leuks te vertellen over de deelnemers dus gezelligheid is gegarandeerd.
 
 
Afstanden: 5 en 10 km
 
Startlocatie: Omni Mobilae, Berkendijk 10 Heino

5 km: starttijd 10:00, kosten € 6,-- (na-inschrijven € 8,--)

10 km: starttijd 10:45, kosten € 6,-- (na-inschrijven € 8,--)

Een donatie om goede doelen te steunen is van harte welkom!

Ingeschreven deelnemers per onderdeel
5 km 10
10 km 11

Kies een onderdeel