Inschrijfformulier
Evenement : Haarlerbergtrail  Haarle gem hellendoorn  09-11-2019

Algemene informatie

 

Inschrijfformulier voor de Haarlerbergtrail, zaterdag 9 november 2019 te Haarle

Op de zaterdag voorafgaand aan de Haarlerbergloop (zondag de 10e) organiseert de Stichting Jeugdraad Haarle voor de vierde keer de Haarlerbergtrail.

De trail wordt mede mogelijk gemaakt door Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Stichting Huis Bergh, landgoed de Noetselerberg en vele Haarlese vrijwilligers.

Een trail van 30 km of 22 km over de drie hoogste ”bergen” van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug: de Haarlerberg, de Sprengenberg en de Holterberg.

Smalle trailpaden, prachtige vergezichten, pittige beklimmingen, afdalingen en mul zand staan u te wachten. Uiteraard wordt u op de 2 posten onderweg en bij de finish voorzien van eten en drinken!

De  start vindt plaats om 12.00 uur bij sporthal Sprengendal in het centrum van Haarle. Adres Veldkampsweide 1. De kosten bedragen € 17,50 per deelnemer.

De voorinschrijving wordt gesloten op vrijdag 8 november 2019, 18.00 uur of eerder, indien het maximum van 200 deelnemers voor beide afstanden tezamen is bereikt. (Na) inschrijving op de dag zelf is NIET mogelijk.

Voor informatie:  www.haarlerbergloop.nl

Indien er, om welke reden dan ook, niet geïncasseerd kan worden, dan wordt er bij de deelnemer achteraf € 5,00 extra in rekening gebracht. Deelname is voor eigen risico!

 

Ingeschreven deelnemers per onderdeel
22 km 60
30 km 51

Kies een onderdeel